Kategori

Tørrvarer

Tørrvarer

Finn virkelige skatter til utrolige priser!

Vi liker å si at et besøk til Spotmarked er litt som en skattejakt. Her vet du aldri helt hva du finner, og dersom du kommer tilbake et par uker etter forrige besøk vil du trolig finne noe helt annet enn det du dro hjem med forrige gang. Antageligvis vil butikken se annerledes ut også – ettersom flesteparten av våre varer ikke har noen fast plass i butikken.

Vi har et lite utvalg av basisvarer du alltid kan regne med å få til en god pris, men den virkelige verdien finner du i partiene som tilfeldigvis har havnet hos oss den dagen du besøker oss. Kanskje en trailer har veltet på motorveien, kanskje et varelager har hatt problemer med vannskader eller en klesbutikk har hatt en liten brann. Når uhellet er ute kan det ofte komme deg til gode – for når andre vil bli kvitt varer som kun trenger en kjærlig hånd, ja da havner de ofte hos oss.

Gjør dagen til en skattejakt og sett kursen mot Spotmarked. Her kan du finne virkelige skatter til utrolige priser, og fra tid til annen kommer det inn partier som virkelig er unike. Alle varene vi kjøper inn, går rett inn i butikken vår, slik at dere kan plukke de med en gang de kommer i pallene. Her er det alltid noe nytt og spennende, og til de alltid like gode Spotmarked-prisene. Ta med familien på en spennende tur og utforsk vårt utvalg!

Gavetips

Usikker på hva du skal kjøpe i bursdagsgave? Har du glemt et viktig jubileum? Eller kanskje du må kjøpe en liten oppmerksomhet til svigermor? Da er Spotmarked rette stedet for deg. Her finner du varer i alle kategorier, i høy kvalitet og til en rimelig pris.

Diverse

Noe av det som gjør turen til Spotmarked til en skattejakt er at du aldri vet helt hva du vil finne når du går rundt i butikken vår. Når vi ser en mulighet til å hente inn varer som ellers vil bli kastet, ja, da tar vi den – samme hva det måtte være. Derfor hender det også at vi får inn varer i butikken som vi ikke helt greier å plassere i en kategori – og disse varene finner du her.