Kategori

Hus & Hjem

Hus & Hjem

Artikler til hus og hjem til svært lave priser!

Din skattejakt starter i det du går gjennom dørene på vår butikk. Nettopp fordi vi kjøper inn varer fra så mange ulike forhandlere, vet du aldri sikkert hva du kan finne i vårt skattekammer. Hos oss finner du alt fra kjøkkenutstyr som kjevler, rivjern og vannkoker til husholdningsartikler som luktfjerner, duftlys og lyspærer.

Spotmarked kjøper ukentlig inn partier der produsentene ønsker å selge produktene fordi forpakningen har fått et støt etter transport, varehuset de befant seg i har opplevd vann- eller røykskader eller produsenten rett og slett sitter på overskudd de ikke blir kvitt. Dette er grunnen til at vi kan tilby de svært lave prisene våre. Her kan du altså sikre deg studentboligen eller den nye leiligheten din ferdig utrustet til en svært billig penge!

Vaskemidler

Enten du bor alene, har barn eller husdyr vet du at både oppvaskmaskinen og klesvasken går jevnt og trutt. Hos oss kan du finne vaskeprodukter til gode priser, enten du foretrekker lavprismerker til vanvittig lave priser, eller merkevarer med opp til 70% rabatt på vanlige priser hos andre forhandlere. Her kan du finne markedsledende merker som Zalo, SUN og Glade, som alle tilbyr kvalitetsprodukter til din oppvaskmaskin, enten du skal rense eller vaske.

Det er mange grunner til at varer havner hos oss. Typiske årsaker er pakningsendringer fra produsent, feilmerking av vare eller andre små produksjonsavvik som ikke har noen som helst betydning for deg som kunde.

Verktøy, Bil & Hage

Hobbymekaniker? Bilentusiast? Handyman eller handywoman? Eller kanskje du foretrekker å stelle i hagen? Vi får stadig inn nyttige og spennende verktøy og produkter til alle mulige praktiske hobbyer, enten det er bil, håndverk eller hage du brenner for!

Fritid, Hobby & Leker

Er det på tide med påfyll av underholdning på hytta før vintersesongen? Eller kanskje menneskets beste venn har bitt i stykker de siste lekene sine og er på utkikk etter nye? Hos oss kan du finne det meste du trenger til fritid og hobby, til svært reduserte priser.

Legg et nytt puslespill med barna, sikre deg mot høstens lumske vær med en nødponcho i ulike farger, eller kickstart skisesongen med et par raske sportsbriller. I vår butikk kan du finne leker og underholdning til alle i familien, og ikke minst noen nyttige dingser til far i huset. Nå kan du virkelig dra på skattejakt for å finne alt du trenger til fritid og hobby her hos oss!

Kjøkkenartikler

Hos oss kan du finne kjøkkenutstyr fra flere kjente merkevarer, som av ulike grunner ikke finner veien til butikkhyllene hos andre forhandlere. Her tar vi inn både overskuddslagre og partier som vanlige butikker ikke vil selge. Hvis barnehage- eller skolestarten kom litt brått på i år, kan du være heldig å finne et utvalg av matbokser og drikkeflasker med kule design for de minste i vår butikk. Kanskje finner du smarte og lekre pizzasett, eller tapasfat med skåler. Er du en iherdig hobbykokk finner du også ofte fantastiske kjøkkenartikler, fra merker som Wilfa, Pyrex, Excellent Houseware og Modern House.

Vi mener at “alle” varer fortjener en ny sjanse. Enten de er utsatt for små og ubetydelige skader på forpakning, eller har en feil eller to fra produsent, kan du finne de til rabatterte priser i vår butikk. Gjennom å gi disse varene en ny sjanse kan vi være med å sikre at det blir kastet mindre varer i hele Norge. I tillegg kan vi tilby våre kunder flotte varer til en mye bedre pris enn de ville fått i andre butikker. Ta med deg en kompis, venninne eller mamma på skattejakt hos oss, og finn varer av høy kvalitet til en ekstremt rabattert pris!

Klær, Kosmetikk & Personlig pleie

Trodde du Spotmarked bare hadde billig mat og drikke? Langt i fra! Vi får ofte inn partier med kosmetikk, kremer, kurer og andre velværeprodukter. Når det er på tide å fylle på lageret på badet – enten det er kropp, ansikt eller hår som krever litt ekstra kjærlighet – kan det godt tenkes at du finner det du trenger hos oss.Vi har også mye utvalg av undertøy, sokker, vintertøy, håndklær etc.

Vårt varehus har et stort utvalg av ulike såper både til kropp og hår, samt alt du trenger av andre artikler til vask. I tillegg kan du finne et bredt utvalg av artikler som hårfarge, hygieneprodukter og personlig pleie.