Overskuddspartier

Dagsferske brød fra Marcussen Bakeri

04.03.2024

Dagsferske brød fra Marcussen Bakeri

Marcussen Bakeri, med sin rike historie som strekker seg tilbake til 1925, har alltid vært synonymt med kvalitet og håndverk. Fra Mathias Marcussens første brød stekt i hjemmekjelleren, til dagens fjerde generasjon som leder bakeriet, har Marcussen utviklet seg til å bli et foretrukket navn i og utenfor Vestfold-Telemark. Med en historie preget av overgangen fra sjø til land, har Marcussen Bakeri alltid funnet nye måter å imponere og innovere på.

Samarbeidet mellom Marcussen Bakeri og Spotmarked gjør at overskuddspartiene av dagsferske brød og bakevarer blir tilgjengelige for forbrukere til en svært fordelaktig pris. Dette tiltaket reflekterer ikke bare Marcussens engasjement for å redusere matsvinn, men også deres ønske om å tilby kvalitetsprodukter til alle lag av befolkningen. Det er et klart eksempel på hvordan virksomheter kan bidra positivt til samfunnet og miljøet, samtidig som de tilbyr verdifulle tjenester.

For de som søker etter et godt tilbud på kvalitetsbakevarer, representerer Spotmarkedet en unik mulighet. Marcussen Bakeris dagsferske brød på Spotmarkedet tilbyr en sjelden kombinasjon av kvalitet, håndverk, og bærekraft til en fordelaktig pris. Det er en invitasjon til å støtte lokal produksjon og bidra til et mer bærekraftig forbrukermønster. Neste gang du ser etter ferskt brød, husk å sjekke Spotmarkedet.

Del gjerne:

Produkter

10 på topp

Garnfabrikken

Merino Ull 100%

per stk

25,-

Marcussen Bakeri

Dagsferskt brød

per stk

18,-

Aasheim Kjøtt

Storfe Mørbrad

per stk

229,-

Best før: 18.04.24

Ringnes

Solo Super Pasjonsfrukt

0.5 liter

10,-

Best før: 06.04.24

jif

Jif vaskespray

500 ml

20,-

Extra

Tyggegummi

60 stk

25,-

Best før: 23.04.24

Lambi

Toalettpapir 12pk

12 ruller

59,-

pukka

Calm Collection

30 poser

79,-

Best før: 01.05.24